неділю, 12 червня 2011 р.

День Твого Життя

В рамках фестивалю «Велика ідея» 4 червня презентований на узвозі спецвипуск до першого номера мистецького самвидаву. Проект, присвячений сторінкам із нашого життя, реалізовувався на протязі декількох тижнів людьми будь-яких професій та вікових категорій. Саме ця акція перетворилася на артбук, об’єкт, який несе ідею та функції картотеки – архіву днів учасників. Кожен візуалізований день поміщений в його індивідуальну теку з ідентифікаційним малюнком. Все це вміщується у незвичайний футляр із дерева. В такому вигляді кожен день є оригінальним і самодостатнім у сприйнятті, в той же час всі в купі вони утворюють символічний щоденник, що розповідає про актуальні мрії, уподобання, думки та спогади наших сучасників. Ще під час створення спецвипуску, зрозуміли, що акція переросла рамки вузького видання на певну тематику, а перетворилася в довгочасний проект, артбук мистецьких днів, який завжди відкритий для нових сторінок.
Пропонуємо всім охочим продовжити наповнення нашого спільного творчого архіву. Долучайтеся до проекту та розповідайте про один день зі свого життя, завантаживши форму із блогу http://valkadruk.blogspot.com/2011/05/blog-post.html та надіславши нам на valkadruk@gmail.com
Усі, хто вже прийняв участь додавайте до своєї теки нові сторінки. При першій же нагоді ділитимемось з вами результатом.























Немає коментарів:

Дописати коментар